Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Slovensko-italijansko srečanje sodelavcev Karitas na Mirenskem gradu

Objava: 30. 09. 2011 / 07:47
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Slovensko-italijansko srečanje sodelavcev Karitas na Mirenskem gradu

Srečanje bo v celoti prevajano, nanj ps so posebej povabljeni sodelavci Karitas z obeh strani meje, saj je dogodek priložnost za seznanitev s karitativnim delovanjem sosedov, izmenjavo izkušenj in postavitev temeljev za nadaljnje sodelovanje.

Na Mirenskem gradu bo jutri, v soboto, 1. oktobra 2011, potekalo srečanje sodelavcev Škofijske Karitas Koper in Škofijske Karitas Gorica (Caritas diocesana Gorizia) pod geslom 'Nosite bremena drug drugemu in tako boste izpolnili Kristusovo postavo' (Gal 6,2), sporočajo s Tiskovnega urada SŠK. Delovni naslov srečanja bo 'Mladi in prihodnost prostovoljstva'.

Ob 10. uri bo br. Marjan Potočnik predstavil premišljevanje z naslovom 'Nosite bremena drug drugemu', nato pa bo dosedanji voditelj Evropskega urada italijanske Karitas Livio Corazza spregovoril na temo 'Mladi in prihodnost prostovoljnega dela'. Sledila bo predstavitev dobrih praks. Predstavniki Škofijske Karitas Koper bodo spregovorili o programu 'Popoldne na cesti', sodelavci Karitas iz Gorice (IT) pa projekt 'Leto socialnega prostovoljstva'. V popoldanskem času bosta poleg dela v skupinah na programu tudi izmenjava izkušenj in plenum. Mednarodno srečanje se bo ob 17. uri končalo s sveto mašo.

Srečanje bo v celoti prevajano. Nanj so posebej povabljeni sodelavci Karitas z obeh strani meje. Dogodek je priložnost za seznanitev s karitativnim delovanjem sosedov, izmenjavo izkušenj in postavitev temeljev za nadaljnje sodelovanje.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani http://karitas-kp.rkc.si//?id=124.

Kupi v trgovini

Kako zagovarjati vero brez povzdigovanja glasu
Družbena vprašanja
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh