Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Špela bo brala #najst

Za vas piše:
B. K.
Objava: 06. 10. 2015 / 10:03
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 10:41
Ustavi predvajanje Nalaganje

Špela bo brala #najst

Iz zajetnega kupa anket, ki ste jih izpolnjevali v Stični in Želimljah smo izžrebali srečnico, 15-letno Špelo Kitak iz Makol.

Izžrebali smo Špelo! Foto: Tatjana Splichal

Iz zajetnega kupa anket, ki ste jih izpolnjevali v Stični 19. septembra in v Želimljah 2. oktobra, smo izžrebali srečnico, 15-letno Špelo Kitak iz Makol, ki bo prejela enoletno naročnino na revijo #najst. Špela je podobno kot mnogi med vami v anketi odgovorila, da bi v #najstu rada prebrala kaj več o športnikih, kot so: Christiano Ronaldo, Jean Philippe Mendy, Goran Dragić, zanimal bi jo pogovor s Timom Gajserjem, Petrom Prevcem ali Deso Muck, med tujimi zvezdniki pa bi jo pritegnilo branje o Edu Sheeranu, Seleni Gomez in Justinu Bieberju. Zanima jo, kako so dosegli uspeh, kako so odraščali, kakšen je njihov način življenja in ali so verni.

Uredništvo si bo mnoge vaše predloge skrbno zabeležilo in iskalo možnosti, da vam o ljudeh, ki vas zanimajo, pove kaj več. Naslednja številka #najsta izide že med krompirjevimi počitnicami, pohitite z naročilom in si zagotovite zanimivo branje, v dar pa boste prejeli lepo zapestnico po vaši izbiri.

Tisti, ki pa niste prejeli nagrade, a si želite brati #najst, lahko revijo naročite tule na elektornski naslov narocila@druzina.si, s klicem na 01/36-02-846 ali nam pošljete naročilnico.
najst_narocilnica.pdfnajst_narocilnica.pdf

Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh