Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Spletna stran za Svetovni dan mladih 2011 na voljo tudi v angleščini

Objava: 02. 02. 2010 / 12:16
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Spletna stran za Svetovni dan mladih 2011 na voljo tudi v angleščini

Lanskega novembra so jo predstavili v španski različici

Spletna stran za Svetovni dan mladih, ki ga bo naslednje leto gostila madridska nadškofija, je odslej na voljo tudi v angleškem jeziku. Predstavili so jo minuli petek, izvirna španska različica pa je na spletu na ogled že od lanskega novembra.

Kot so prireditelji Svetovnega dneva mladih sporočili v izjavi za javnost, se je njihova spletna stran izkazala za ‘velikanski uspeh, saj so na španski različici zabeležili obisk iz 143 različnih držav’. Največ podatkov so na njej poiskali uporabniki v Španiji, sledijo jim Združene države Amerike, Italija, Mehika, Brazilija in Nemčija.

Prireditelji spletno stran še izboljšujejo, sprejemajo predloge uporabnikov in jih skušajo udejaniti v praksi. Želijo si, da bi na podoben način delovala tudi komunikacija z uporabniki angleške spletne strani in da bi tudi z njimi vzpostavili pristen in dejaven stik.

V naslednjih tednih bo spletna stran na voljo tudi v francoskem jeziku, sledili bodo italijanščina, nemščina in portugalščina. V pripravi so še različice v kitajskem, ruskem, arabskem, korejskem in poljskem jeziku.

Svetovni dan mladih bo potekal prihodnje leto od 16. do 21. avgusta, njegovo geslo pa je ‘Ukoreninjeni in sezidani v Jezusu Kristusu, trdni v veri’ (Kol 2,7).

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh