Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Spletno praznovanje godu zavetnika Zavoda sv. Stanislava

Objava: 11. 11. 2021 / 06:48
Oznake: Dogodek, God, Šola
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 11.11.2021 / 07:07
Ustavi predvajanje Nalaganje
Spletno praznovanje godu zavetnika Zavoda sv. Stanislava
Dogodke v sklopu praznovanja je odprl torkov slavnostni koncert učencev Glasbene šole v Zavodu sv. Stanislava. FOTO: zajem zaslona

Spletno praznovanje godu zavetnika Zavoda sv. Stanislava

Ob praznovanju zaveznika, sv. Stanislava Kostke, ki goduje v soboto, 13. novembra, prireja Zavoda sv. Stanislava iz Šentvida nad Ljubljano danes, v četrtek, 11. novembra 2021, praznovanje, ki pa bo zaradi zaostrene epidemiološke slike nekoliko prilagojeno in izvedeno prek spleta.

Ob 15. uri bo tako mogoče prek YouTuba (TUKAJ) – namesto iz župnijske cerkve sv. Vida v Šentvidu – spremljati slovesno sveto mašo ob prazniku hišnega zavetnika sv. Stanislava, ki jo bo v cerkvi sv. Stanislava daroval ljubljanski nadškof metropolit in predsednik Slovenske škofovske konference (SŠK) msgr. Stanislav Zore.


V žarišču sozvočja

Po njej bo ob 17. uri, ravno tako prek spleta (TUKAJ), še slavnostna akademija z naslovom »V žarišču sozvočja«, ki bi morala biti po prvotnih načrtih sicer v športni dvorani Osnovne šole Alojzija Šuštarja v Šentvidu nad Ljubljano. Slavnostni govornik bo glasbenik mag. Ivan Florjanc, profesor in nekdanji prodekan Akademije za glasbo v Ljubljani.


Koncert učencev Glasbene šole

Niz dogodkov v sklopu praznovanja zavetnika Zavoda sv. Stanislava pa je že v torek, 9. novembra, odprl slavnostni koncert učencev Glasbene šole v Zavodu sv. Stanislava, ki je mlade glasbenike in njihove mentorje združil v dvorani Matije Tomca, posnetek koncerta pa si je možno ogledati TUKAJ. Glasbena šola sicer letos praznuje 25 let obstoja.


Kupi v trgovini

Razprodano
Sto let Zavoda sv. Stanislava
Monografije
9,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh