Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Študentje v Stični mladih

Za vas piše:
L. Č.
Objava: 22. 03. 2012 / 18:49
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Študentje v Stični mladih

Ustvarjalci festivala letos želijo pripraviti za študente poseben program, ki jim bo pisan na kožo. Vsi študentje jim pri tem lahko pomagate tako, da izpolnite kratko spletno anketo.

Festivalu Stična mladih so mnogi zvesti od konca osnovne šole, pa vse do konca študija ali še dlje. Vendar pa večina študentov ni več tako navihanih, da bi dopoldne preskakali pod vodstvom animatorjem, pač pa iščejo nekaj več. Zato že nekaj let ustvarjalci festivala skrbijo, da dopoldne vzporedno poteka tudi program za študente, ki je zastavljen bolj debatno.

Ker želijo, da bi na festival prišlo kar se da veliko študentov, letos za to skrbi posebna ekipa. Da bi lahko pripravili program, ki bi čim bolj odgovarjal na potrebe študentov, so pripravili anketo, ki jim bo dala smernice pri pripravljanju programa.
Če si študent, se nikar ne obotavljaj in reši kratko anketo. Ustvarjalci festivala Stična mladih ti bodo zelo hvaležni. In nikar ne pozabi preveriti, koliko so tvoje nasvete upoštevali tretjo soboto v septembru!
Anketo najdeš na tej povezavi: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE40dUw1dlNzRTRORHJlbkllaUg4TGc6MQ

Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh