Zapri
Iskanje

Susan Boyle bo prepevala papežu

Objava: 30. 04. 2010 / 13:13
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Susan Boyle bo prepevala papežu

Škotska Cerkev želi, da bi ob papeževem obisku na Otoku svetemu očetu prepevala Susan Boyle
Susan Boyle, pevki, ki jo je med svetovne zvezde izstrelil nastop na priljubljeni oddaji ‘Britanija ima talent’, se bodo septembra morda izpolnile sanje in bo ob njegovem obisku na Otoku srečala svetega očeta. Direktor škotskega Katoliškega medijskega urada je medijem sporočil, da krajevna Cerkev razmišlja o Boylovi kot uradni pevki med obiskom Benedikta XVI. na Škotskem.

Papež Benedikt XVI. bo Veliko Britanijo obiskal od 16. do 19. septembra letos. Program obiska predvideva tudi postanek na Škotskem, natančneje srečanje z britansko kraljico Elizabeto II. v škotski prestolnici Edinburgh v kraljičini škotski rezidenci.

Na programu je tudi maša na prostem v mestu Glasgow. Mašo naj bi daroval sveti oče in takrat bi lahko nekaj pesmi zapela tudi Susan Boyle. Pri Katoliškem medijskem uradu so izrazili precejšnje zadovoljstvo, če bi Boylova lahko sodelovala pri maši v Glasgowu in upajo, da bodo kmalu dosegli ustrezen dogovor.

Nekateri britanski mediji so poročali, da je Boylova sodelovanje že potrdila, vendar je predstavnica Katoliškega medijskega urada nedavno izjavila, da ‘stvari še niso dorečene’ in da se morajo z Boylovo o njenem nastopu še pogovoriti.

Škotski mediji so marca letos poročali, da je Boylova kot svoj življenjski sen izrazila srečanje s papežem. Njen debitantski album z naslovom ‘I Dreamed a Dream’ je bil kmalu po izidu prodan v več kot milijonski nakladi, pet mesecev kasneje pa je prodaja narasla že na deset milijonov prodanih kopij.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh

Dobrodošli! 

Ob praznikih smo za vas pripravili e-darilo: 

pričevanje Glorie Polo: Zadela me je strela

Kliknite tukaj

Close