Zapri
Iskanje

Svinjina

Za vas piše:
Marko Čižman
Objava: 12. 05. 2022 / 12:08
Oznake: Kuharica
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 12.05.2022 / 23:29

Svinjina

Svinjina
Svinjina z dušenim zeljem in popečeno polento. FOTO: Tatjana Splichal

Svinjina z dušenim zeljem in popečeno polento


Sestavine za 4 osebe

4 svinjski kotleti

2 dl instant polente

1 večja čebula

1 manjša zeljnata glava

1 večji svež paradižnik ali
1 dl spasiranega paradižnika

5 žlic olja

80 g masla

sol

½ žličke karija (curry massala)


Svinjske kotlete narežemo na 1 cm velike kocke, prelijemo s 3 žlicami olja, osolimo s po...

Prvi mesec beri tednik Družina v digitalni obliki za 1 EUR!

Nazaj na vrh

Dobrodošli! 

Za vas smo pripravili e-darilo: 

Recepti za piškote in pecivo Marka Čižmana: Sladka pika na i

Kliknite tukaj

Close