Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tri prošnje za molitev iz preganjane Cerkve

Za vas piše:
M. Š.
Objava: 25. 08. 2015 / 10:13
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:25
Ustavi predvajanje Nalaganje
Tri prošnje za molitev iz preganjane Cerkve

Tri prošnje za molitev iz preganjane Cerkve

Preganjani kristjani najbolj potrebujejo naše molitve.

Preganjani kristjani vedno znova zatrjujejo, da od vsega najbolj potrebujejo molitev svojih bratov in sester v veri.

Lepo prosim, vzemimo si danes nekaj trenutkov in molimo za kristjane, ki jim je kratena verska svoboda:

Za vse, ki jih v Jeruzalemu ogrožajo islamski skrajneži »Islamske države«
Krščanska skupnost v Jeruzalemu prosi za naše molitve. V začetku letošnjega julija je tamkajšnjim kristjanom grozila skupina, ki samo sebe imenuje »Islamska država v Palestini«. Letaki s črno zastavo »Islamske države« so pomenili srhljivo opozorilo: kristjanom, ki do konca ramazana ne zapustijo Jeruzalema, grozi smrt. Jeruzalemski kristjani še vedno prosijo molitve za Božjo previdnost, mir in zaščito pred skrajneži »Islamske države«.

Sporočilo iz Severne Koreje
Podzemna Cerkev v Severni Koreji pošilja sledeče sporočilo:»Hvaležni smo za podporo, ki smo je deležni od bratov in sester po vsem svetu. Zahvaljujemo se jim in jih prosimo, naj še naprej molijo za našo podzemno Cerkev in njene vernike. V srcu se bomo vedno spominjali vaše globoke ljubezni in podpore.«Združimo se v molitvi in hvalimo Boga za ta čudoviti zgled udov Kristusovega telesa, ki si nudijo tolikšno medsebojno podporo! Nadaljujmo z molitvijo za vse vernike v »podzemlju«.

Bombni napadi Boko Haram v Čadu

Pred poldrugim mesecem je šest samomorilskih bombnih napadalcev sprožilo eksplozije med policijskim posredovanjem v N’djameni, čadski prestolnici. Življenje je izgubilo pet policistov, žrtev med civilnim prebivalstvom tokrat k sreči ni bilo. Sredi letošnjega junija pa sta dve bombni eksploziji na istem kraju ubili 34 ljudi. Napade pripisujejo teroristični skupini Boko Haram, ki je v letošnjem marcu prisegla zvestobo »Islamski državi«. Sredi vseh tragedij pa se tu in tam pojavi tudi kakšna dobra vest: čadske varnostne sile so po julijskem napadu prijele znanega vodjo skupine Boko Haram, odgovornega za delovanje teroristov v Čadu in severnem Kamerunu.

Skupaj se zahvalimo Bogu za to aretacijo, pa tudi za vse preživele v teh napadih. Še naprej molimo za svojce žrtev, in da bi Bog z lučjo evangelija osvetlil srca teroristov skupine Boko Haram.

Vir: www.opendoorsusa.org
Foto: OpenDoors

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh