Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Trije duhovniki na poti uspeha s krščansko pop glasbo

Objava: 27. 10. 2011 / 09:06
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Trije duhovniki na poti uspeha s krščansko pop glasbo

Zgoščenka z naslovom 'Spiritus Dei' je kmalu po izidu že med najbolj prodajanimi nosilci zvoka.

Trije katoliški duhovniki so trenutno na poti svetovnega uspeha z izvajanjem krščanske pop glasbe na svoji zgoščenki 'Spiritus Dei'. Skupino po imenu 'Duhovniki' sestavljajo p. Vianney Meister, opat Rhabanus Petri in dunajski škofijski duhovnik Andreas Schätzle. Njihovo glasbeno (po)ustvarjanje navdihujejo tako gregorijanski korali kot tudi sodobni hip hop, na zgoščenki pa je moč prisluhniti priredbam znanih glasbenih del, kot so denimo Bachova 'O glava vsa oblita', pa 'Aleluja' Leonarda Cohena ter nekatere klasične skladbe z nemškega govornega območja.

Minuli konec tedna so 'Duhovniki' opravili svoj prvi javni nastop na nemški televiziji, kjer so zapeli pred milijonskim občinstvom v eni izmed najbolj gledanih nemških zabavnih oddaj. Februarja prihodnje leto načrtujejo svojo prvo turnejo.

Ubrane glasove sta na avdiciji izbrala dva glasbena izvedenca, benediktinec in tudi sam glasbeni izvajalec opat Nokter Wolf in cistercijanski pater Karl Wallner, ki je že star znanec nemških glasbenih lestvic. Cilj pojočih duhovnikov je, da bi s svojim petjem širili upanje in navdušenje ter da bi ljudem pomagali premagovati življenjske bolečine. Najnovejša zgoščenka, ki so jo nedavno predstavili v benediktinskem samostanu, se je že uvrstila med najbolj prodajane nosilce zvoka založbe Universal Music.

Petdeset centov od prodaje vsake zgoščenke je namenjenih dobrodelnosti, izkupiček bo prejela sirotišnica v Tanzaniji.

Foto: amazon.de

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh