Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ulovite Tatico iz Korinta!

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 04. 03. 2020 / 09:12
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 05.03.2020 / 08:07
Ustavi predvajanje Nalaganje

Ulovite Tatico iz Korinta!

Če ste ljubitelji priljubljene pisateljice Tesse Afshar in ste že prebrali vse njene knjige, imamo za vas odlično novico.
Če ste ljubitelji priljubljene pisateljice Tesse Afshar in ste že prebrali vse njene knjige, imamo za vas odlično novico. Pri založbi Družina je izšel njen novi roman - Tatica iz Korinta.

Nov roman prepleta družbeno, družinsko, ljubezensko in odrešenjsko tematiko. Grški Korint je bogato mesto, v katerem cveti trgovina, vanj zahajajo tudi številni tujci. Hkrati pa se v mestu razraščata korupcija in kriminal. Prav tja se je, potem ko je zapustil njeno mater, zatekel tudi Ariadnin oče. Hčerka se odpravi za njim, da bi ugotovila, kaj je uničilo zakon njenih staršev, ko je bila še otrok.

Vendar se v Korintu zaplete v očetov način življenja, ki iz nje naredi tatico bogatih in koruptivnih. Seveda njuno nečedno početje ne ostane skrito, kar ogrozi tudi ljubezensko zvezo.

Zaplet lahko reši le nekdo, ki verjame, da je drugačno žviljenje mogoče.

To je roman o močni ženski, ki je pripravljena pogumno tvegati za svojo družino.

Tessa Afshar se v svojih delih loteva predelave svetopisemskih zgodb, ki jim doda napetost in razgibanost. Seveda pa osebe spletajo tudi romantične zaplete in poglabljajo krščansko vero. in

Tatica iz Korinta je že njen sedmi roman, ki je izšel pri založbi Družina. V slovenščini tako lahko berete tudi romane Kruh močnih, Kraj tišine, Pravi zaklad, Na polju milosti, Zaklad rubinov in Dragulj v pesku.


Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh