Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V novi Družini preberite …

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 30. 07. 2015 / 12:31
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:24
Ustavi predvajanje Nalaganje
V novi Družini preberite …

V novi Družini preberite …

Prva avgustovska Družina prinaša na prvi strani in v rubriki Za življenje poročilo s srečanja družin Aninega sklada v Dolenjskih Toplicah.
Zadnja avgustovska Družina prinaša na prvi strani in v rubriki Za življenje poročilo s srečanja družin Aninega sklada v Dolenjskih Toplicah.

Medtem se Cerkev po svetu spopada s priseljenci in spoštovanjem življenja. Cerkev v Avstriji pomaga prosilcem pri pridobivanju azila, v Franciji in Italiji pa odmeva vprašanje evtanazije.

V rubriki Osebnost tedna predstavljamo dobrodelnika s Koroške, 80-letnega Viktorja Omelka, ki je svoje življenje posvetil Karitasu. Generalni tajnik te ustanove v Sloveniji pa se sprašuje, kaj pomeni odpis dolgov: je to blagoslov ali potuha?

V evangeliju beremo, kako Jezus hrani našo vero, svetnik Janez Marija Vianney pa nam bo pokazal pot v nebesa.

K pogovoru smo povabili blejskega župnika, dr. Janeza Ferkoljo, ki je pred kratkim prejel Steletovo nagrado. Z Bleda prihajajo tudi hčere Marije Pomočnice in tudi one so bile za svoje delo nagrajene, in sicer zlato plaketo. V rubriki Bogu posvečeni bratje in sestre se predstavijo jezuiti. Dr. Jože Pucelj pa še naprej odgovarja na vprašanja bralcev o muslimanski veri.

Z Vršiča je prispelo sporočilo miru, člani Misijonske zveze so poudarili vrednoto vztrajnosti. Slovenijo so obiskali Argentinci slovenskega rodu, med katerimi so bili nekateri celo prvič v domovini svojih starih staršev. Preberite, kako jo doživljajo. Poglejte si tudi, kako je nadškof Alojzij Cvikl razveselil bogoslovce mariborske nadškofije.

Na štirih straneh lahko preberete, kako se imajo mladi na oratorijih, ki so že v polnem teku. Kot predlog za družinski izlet pa vam predstavljamo Solčavo.

Prijetno branje!

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh