Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V novi številki Družine preberite:

Objava: 09. 03. 2005 / 10:10
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

V novi številki Družine preberite:

Aktualno:<b>Umetnine je treba vrniti</b><br> Na prepihu: <b>Pri nas govorimo lepo</b><br> Mladi val: <b>V kaj vlagamo prosti čas, denar, molitve …?</b><br> Cerkev doma: <b>Kmalu četrti ordinarijat?</b>


Aktualno: Umetnine je treba vrniti

Medškofijski odbor za kulturo pri Slovenski škofovski konferenci (SŠK) podpira legitimna prizadevanja vseh pristojnih ustanov na območju današnje koprske škofije za vrnitev leta 1940 začasno odpeljanih umetniških del in arhivskega gradiva.


Na prepihu: Pri nas govorimo lepo

Akcija Pri nas govorimo lepo je postna. Zakaj ne bi postala trajna. Včasih je povsod pisalo: »Ne pljuvaj po tleh!« Ni še izginilo, je pa tega veliko manj. Na nevsiljiv način, kot je zastavljena, bi jo veljalo vpeljati povsod: v šole, službe, družine, avtomobile, javne lokale.


Mladi val: V kaj vlagamo prosti čas, denar, molitve …?

V destih letih se je v Jegličevem dijaškem domu v Zavodu svetega Stanislava zvrstilo že kar lepo število dijakov. In ker je prav vsak od njih malo drugačen, tudi vsak na čisto svoj način vlaga in (u)porablja tisto, kar ima. V tednu, ko praznujejo desetletnico, smo se odpravili mednje in jih povprašali: V kaj vlagaš svoj …


Cerkev doma: Kmalu četrti ordinarijat?

Ali se bo trem slovenskim ordinarijem v (morebiti celo bližnji) prihodnosti pridružil še kakšen? Vprašanje, ki je bilo v zadnjih letih večinoma povezano z ustanavljanjem novih krajevnih škofij, očitno dobiva pozitiven odgovor, vendar v obliki nove t. i. personalne škofije.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh