Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V ritmu srca slavili Boga

Za vas piše:
K. C.
Objava: 11. 10. 2019 / 08:13
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 11.10.2019 / 08:24
Ustavi predvajanje Nalaganje

V ritmu srca slavili Boga

V športni dvorani OŠ Alojzija Šuštarja v Šentvidu se je v četrtek, 10. oktobra, zbralo številno mlado občinstvo.

V športni dvorani osnovne šole Alojzija Šuštarja v Šentvidu se je v četrtek, 10. oktobra, zbralo številno mlado občinstvo, da bi skupaj s pesmijo oznanjali Božjo slavo. Letošnji festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca je povezal približno 1.700 ljubiteljev slavilnih pesmi.



»Napolnjeno prizorišče, kakovostni glasbeniki, pevke in pevci so potrdilo o živosti tovrstnega ustvarjanja tudi v našem, slovenskem prostoru. Na krilih doseženega, vse v slavo Bogu, upamo, da bomo lahko v prihodnjih letih še razvijali in kakovostno nadgrajevali festival,« so zapisali organizatorji, ekipa Radia Ognjišče, in se zahvalili vsem, ki so pripomogli k uspešno izpeljanemu glasbenemu dogodku.



Pripravljavec Andrej Jerman je ob koncu navdušeno vzkliknil: »Veselje, evforija! Polna dvorana pomeni, da gremo v pravo smer. V to je vključeno veliko ljudi in truda z različnih koncev. Zato je lepo videti, da je ta trud vsaj tako poplačan. Ko cela dvorana zapoje, je težko to prekositi. Tako glasba najbolj zaživi. Če vidiš, da ljudje pojejo, so jo vzeli za svojo in to je to.«



Pred festivalom je nastopila skupina Dominik, na festivalskem večeru Ritem srca pa so nastopili: Alfa in Omega, Svetnik, Tiana, Marko Nzobandora, Ana Zajc Smolčnik, Matej Šoklič, Brigita Pintar, SPES, Jera Hrovat in Projekt Canta!.



Foto: Tatjana Splichal

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh