Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V Stični tudi Najst, Aleteia in Blagor

Za vas piše:
P. G.
Objava: 16. 09. 2023 / 05:10
Oznake: Mladi, Najst
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 15.09.2023 / 11:56
Ustavi predvajanje Nalaganje
V Stični tudi Najst, Aleteia in Blagor
Najstova stojnica na lanski Stični mladih. FOTO: Arhiv revije Najst

V Stični tudi Najst, Aleteia in Blagor

Na današnjem festivalu Stična mladih se bodo predstavile mnoge organizacije in programi. Manjkale ne bodo niti Družinine stojnice in Najstov oder.

Na eni od stojnic bodo udeleženci lahko občudovali in kupili čudovite izdelke znamke Blagor. Med njimi so skodelice, bombažne vrečke in nahrbtniki, uokvirjene grafike, pripomočki za kuhanje, voščilnice in še kaj. Vse to s krščansko noto!

Stojnica Blagor. FOTO: FB Blagor

Na drugi se bo z nedvomno domiselnimi aktivnostmi in krasnimi izdelki iz lastne trgovine predstavljal portal Aleteia, tretja pa bo mlade udeležence vabila k sodelovaju v dejavnostih, ki jih pripravlja revija Najst.

Revija Najst se v Stični predstavi vsako leto. FOTO: Tatjana Splichal

Udeleženci bodo lahko poklepetali z novinarji in uredniki, napisali Najstovo pismo bralcev, sodelovali v nagradni igri in še kaj. Uredništvo revije Najst menda pripravlja tudi prav posebno presenečenje ...

Najstov oder

Ne boste pa nas našli samo na stojnicah. Mali oder bo letos ponovno Najstov oder! Vabljeni na pestro glasbeno dogajanje. Popoldne bodo namreč nastopili Primož Križaj, Vlado Kreslin, DJ Dominik Ušeničnik in Gal Gjurin. Takoj po koncertu Primoža Križaja bosta z mladimi poklepetala urednika revije Najst. Le kaj jih čaka?

Koncert na lanskem Najstovem odru. FOTO: Arhiv revije Najst

Nalaganje
Nazaj na vrh