Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabilo na predstavitev novih knjig založbe Družina

Objava: 06. 07. 2005 / 07:50
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:07
Ustavi predvajanje Nalaganje

Vabilo na predstavitev novih knjig založbe Družina

p. France Cerar: <b>Od partizana do zlatomašnika </b><br> Ladislav Lesar: <b>Pogovori s slovenskimi duhovniki</b><br> Janez Zdešar: <b>Spomini na težke dni</b>

p. France Cerar, Od partizana do zlatomašnika
Ladislav Lesar, Pogovori s slovenskimi duhovniki
Janez Zdešar, Spomini na težke dni

V zadnjem času smo v založbi izdali tri knjige, ki govorijo o duhovnikih in njihovih usodah. Dve med njimi sta napisala duhovnika.




Jezuit p. France Cerar v svojih spominih na prehojeno življensko pot razmišlja o svojem življenju, zgodovinskih dogodkih, ki so vplivali nanj, in o delu ljudskega misijonarja. Njegovi pogledi in sodbe izražajo veliko modrost in odprtost do vsega lepega in dobrega.

VEČ


Ladislav Lesar je v svojem dogoletnem novinarskem delu opravil številne pogovore s slovenskimi duhovniki, ki so v svojem času in s svojim delom izstopili iz povprečja. Bralec lahko spozna pestrost duhovniškega poklica in široko paleto kulturnih, vzgojnih in drugih dejavnosti, ki jih opravljajo duhovniki.

VEČ


Spomini na težke dni dr. Janeza Zdešarja, so avtorjev popis vrnitve domobrancev iz Koroške, bivanja v Teharjah, pobeg iz taborišča in pot do Ljubljane ter nato v tujino. Gre za drugo izdajo Zdešarjevih Spominov, v kateri sta spremni besedili napisala Justin Stanovnik in Tine Velikonja.

VEČ

Predstavitev knjig bo v ponedeljek, 11. julija, ob 12. uri v prostorih Galerije Družina na Krekovem trgu 1 v Ljubljani.


Lepo povabljeni!


Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh