Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabljeni na oddih v zdravilno vodo Bioterm

Za vas piše:
Prispevek marketinga
Objava: 11. 11. 2022 / 11:11
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 11.11.2022 / 14:08
Ustavi predvajanje Nalaganje
Vabljeni na oddih v zdravilno vodo Bioterm
Prispevek je oglasno sporočilo. FOTO: arhiv Bioterm

Vabljeni na oddih v zdravilno vodo Bioterm

Posebnost Bioterm je termo-mineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin globine 2.273 m in 1.537 m in ima na izviru med 42 in 51 stopinj Celzija.

Voda je čista, brez primesi, visokokakovostna, hiper-termalna, topla ter bogata z natrijem, kalijem in hidrogen karbonatom. Priporoča se za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice. Zdravilne učinke vode je raziskal in zapisal balneolog, prim. prof. mag. Janez Kraševec, dr. medicine.

FOTO: arhiv Bioterm

V plavanju lahko uživate v petih notranjih in devetih zunanjih bazenih. Prava posebnost med bazeni je biološki bazen v sklopu Glamping naselja Sončna dolina, kjer se plavalni pogoji vzdržujejo na povem naraven način. Največjo priljubljenost med nastanitvenimi gosti pa vsekakor uživa hotelski bazen v 1. nadstropju hotela Bioterme. Željni pristnejšega stika z naravo lahko uživajo sončne žarke na FKK terasi.

Wellness ponudba

Dan v Biotermah si lahko poleg plavanja popestrite z uživanjem v finski, infra in zeliščni savni, prava posebnost pa je najem individualne savne v sklopu glamping naselja Sončna dolina, kjer lahko ob čaju in sadju uživate v triurni finski in infra savni. Hkrati lahko v savnanju lahko uživa od  2 do 5 oseb.

FOTO: arhiv Bioterm

Sprostitev v klasičnih ali ajurveda masažah, kopelih za dvoje in kozmetičnih storitvah, ki bo poskrbela, da boste dan preživeli popolnoma zdravo in sproščeno, predvsem pa nabrali novih moči za zahtevni vsakdan, je nekaj, kar bo vaš prosti dan ali oddih naredilo nepozaben. Pestra izbira storitev izpod rok specializiranega maserja indijske znanosti ajurvede, katere priznava tudi svetovna zdravstvena organizacija, ponuja tudi ajurveda terapije za popolno pot do zdravega načina življenja.

Oddih v Biotermah

Oddih v Biotermah lahko preživite zdravo v različnih udobnih namestitvah.

FOTO: arhiv Bioterm

Bivate lahko v hotelu Bioterme s štirimi zvezdicami, ki sodi v shemo trajnostnega turizma in je zgrajen samo z naravnimi materiali. Ponaša se z znaki »Eko marjetica« in Slovenia Green Accommodation, ki sta popolna zagotovitev, da pri svojem poslovanju obratujejo skladno z ohranjanjem narave in ponujajo vso razkošje bivanja sredi neokrnjene narave na svežem zraku.

FOTO: arhiv Bioterm

Glamping Sončna dolina ponuja oddih na majhnem hribu v neposredni bližini zunanjih bazenov, kjer so nameščene vile in avanturistični šotori za 2 do 6 oseb, katerih terase v jutranjih urah obsije sonce, popoldan pa v vročih poletnih dneh nudijo prijetno senco. Vile, nekatere s kopalno kadjo na terasi, so odprte skozi vse leto, šotori od maja do septembra. 

Ponudbo glampinga bogati neokrnjena narava in popolna diskretnost bivanja, biološki bazen, možnost najema individualne savne in bližnji ribnik za dodatno sproščanje v naravi.

FOTO: arhiv Bioterm

Zraven pokritega parkirišča za namestitvene goste je tudi postajališče za avtodome, ki je dostopno skozi vse leto in prav tako nudi možnost koriščenje polpenziona z vključenimi storitvami. Posebnost postajališča je možnost koriščenja storitev na bazi polpenziona, ugodnosti pri kopanju in prehrani pa lahko koristijo vsi gostje postajališča.

FOTO: arhiv Bioterm

V letu 2021 so si pridobili znak Green&Safe, s katerim so se zavezali k spoštovanju odgovornih potovalnih standardov in svojim ter gostom zagotoviti zdrav in varen oddih v razkošju narave.

Informacije in rezervacije: +386 2 565 2000 ali booking@bioterme.si

Informacije Termalni park: +386 2 585 1730 ali info@bioterme.si

FOTO: arhiv Bioterm

Nalaganje
Nazaj na vrh