Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Turistika

Planinski izleti za 4 letne čase (2)


Turistika

Planinski izleti za 4 letne čase (2)

Andrej Praznik

16,00€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Planinski izleti za 4 letne čase (2)
Planinski izleti za 4 letne čase (2)
16,00€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789612228514
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Leto izdaje: 2011
Ikona seznama Število strani: 232
Ikona seznama Vezava: mehka

O izdelku

Za tednik Družina že od leta 2003 pripravljam izletniške reportaže po planinskih, pohodniških in romarskih poteh. Čeprav sem jih v osmih letih in pol napisal že okrog dvesto, zamisli zanje še dolgo ne bo zmanjkalo, saj imamo v naši državi okrog osem tisoč kilometrov označenih planinskih poti. Zaradi dobrega odziva na reportaže smo leta 2007 pripravili njihov izbor in ga objavili v knjigi planinskih izletov za štiri letne čase. Knjiga je že pred časom pošla, zato je tokrat pred vami njeno nadaljevanje z 52 novimi izleti – z enim za vsak teden v letu.

Tudi tokrat sem se podal v vse slovenske škofije, opisal nekaj znanih izletniških točk in nekaj takih, za katere morda še niste slišali. Včasih je bila pot tako dolga, da me je tudi v dolgih poletnih dneh na koncu lovila noč, drugič sem si privoščil le kratek sprehod, na katerega bi brez bojazni lahko vzel tudi svoje otroke. Vedno pa sem pazil, da so izleti čim bolj ubrani z dogajanjem v naravi.

V uvodu prve knjige planinskih izletov za štiri letne čase sem ugotavljal, da je moja majhna domovina v resnici zelo velika. V teh štirih letih se je moje spoznanje o tem še okrepilo. Čim več izletov je za mano, tem bolj ugotavljam, kako slabo poznam deželo, v kateri živim že od rojstva.

Podobni izdelek

28,00€ Poglej izdelek: Karavanke brez meja

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh