Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabljenje prijateljev na praznovanja otroških rojstnih dni

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 10. 08. 2023 / 10:24
Oznake: Praznik, Rojstni dan
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 10.08.2023 / 10:52
Vabljenje prijateljev na praznovanja otroških rojstnih dni
FOTO: Osebni arhiv

Vabljenje prijateljev na praznovanja otroških rojstnih dni

Ali naj otroci praznujejo rojstni dan le v družinskem krogu ali naj povabijo tudi prijatelje? Kaj so prednosti enega in drugega?

Agata Hren: S prijatelji

Otroške rojstne dneve smo v naši družini praznovali že, odkar je bil najin prvi otrok star eno leto. Fotografije v otroškem albumu me spominjajo, da sem tudi sama imela praznovanja za rojstni dan, ko sem bila še čisto majhna. Pa se za praznovanje otroških rojstnih dni nikoli nisva odločila zato, ker je tako pač treba. Slavljenci se praznovanj veselijo že več mesecev vnaprej. Čutim, da je za njih to pomemben dogodek – pa ne samo zaradi daril, pač pa, ker je to dan, ko so lahko v središču. Protokol, kakšen mora biti rojstni dan, se mi ne zdi tako pomemben kot to, da se upošteva otrokove želje in da se ga vključi v pripravo. Že sama priprava je prav enako pomembna kot dogodek, če pa tudi sam vloži nekaj dela, se potem praznovanja veseli še bolj.

Ker imava oba z možem rada ustvarjalne projekte, podpirava idejo, da so rojstni dnevi tematski in nekaj posebnega. V pripravo praznovanja potem vključiva tudi otroke, da skupaj sestavimo Pinterest...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh