Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vatikanska založba s petstotimi naslovi na frankfurtskem knjižnem sejmu

Objava: 11. 10. 2011 / 08:07
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Vatikanska založba s petstotimi naslovi na frankfurtskem knjižnem sejmu

Znameniti knjižni sejem jutri odpira svoja vrata, Vatikan pa bo med svojimi izdajami predstavil več knjižnih del o blaženem Janezu Pavlu II.

Vatikanska založba 'Libreria Editrice Vaticana' se bo na frankfurtskem knjižnem sejmu med 12. in 16. oktobrom letos predstavila z več kot petstotimi knjigami iz svojega založniškega programa. Zaradi precejšnjega zanimanja bo na mednarodnem knjižnem sejmu gotovo tudi precej pogajanj glede predaje avtorskih pravic, so sporočili predstavniki papeške knjižne založbe.

Med predstavljenimi izdajami bo več knjižnih del o blaženem Janezu Pavlu II., pa tudi zbirka pridig papeža Benedikta XVI. na temo duhovništva, ki je izšla v itallijanskem jeziku ob šestdeseti obletnici duhovniškega posvečenja sedanjega papeža. Ob letošnji osemdeseti obletnici delovanja Radia Vatikan bodo predstavili tudi knjigo o zgodovini papeškega radia.

Frankfurtski knjižni sejem z več kot 7.500 razstavljalci iz več kot stodesetih držav sodi med največje knjižne in medijske sejme na svetu.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh