Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Veselo in razigrano na 16. Festivalu družin [FOTO]

Za vas piše:
Andreja Barat
Objava: 26. 06. 2023 / 07:08
Oznake: Maša, Slovenija
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.06.2023 / 07:54
Ustavi predvajanje Nalaganje
Veselo in razigrano na 16. Festivalu družin [FOTO]
FOTO: Tomo Strle/CITRUS

Veselo in razigrano na 16. Festivalu družin [FOTO]

Ob prazniku dneva državnosti se je na Vrhniki odvijal zdaj že tradicionalni, 16. Festival družin. Bilo je lepo, zanimivo in veselo. Zbralo se je veliko družin.

Najprej nas je dodobra razmigal Trkaj s svojimi Repki, potem je Milena Miklavčič otrokom brala pravljice. Sledilo je veselo in zelo plesno druženje z Romano Kranjčan. Poleg dogajanja na odru so bile na voljo tudi številne aktivnosti, ki so pritegnile množico otrok. Jahanje konjev, vožnja s kanuji po Ljubljanici, lokostrelstvo, poslikava obraza, pletenje zapestnic, diabolo …

Nastop Trkaja. FOTO: Tomo Strle/CITRUS

FOTO: Tomo Strle/CITRUS

S kanuji po Ljubljanici. FOTO: Tomo Strle/CITRUS

Lokostrelska delavnica. FOTO: Tomo Strle/CITRUS

Plesni trenutki z Romano Kranjčan. FOTO: Tomo Strle/CITRUS

Spremljevalni program za starše je vključeval predavanje Mihe Kramlija z naslovom Otroci in najstniki ter varna uporaba pametnih telefonov in interneta. Povedal nam je, kako naj vzgajamo in opolnomočimo svojega otroka, da bo sam ustvarjalec lastnega življenja in da bo svoje življenje živel polno in zadovoljno in ne v odvisnosti o česarkoli. Po predavanju nas je nasmejal Rok Škrlep s svojim stand-up nastopom.

Stand-up nastop Roka Škrlepa. FOTO: Tomo Strle/CITRUS

Festival se je zaključil z mašo v bližnji cerkvi na Sv. Trojici. Družine so pri njej aktivno sodelovale, vodil pa jo je p. Andraž Arko.

FOTO: Tomo Strle/CITRUS

Številni so se po končanem festivalu udeležili tudi slovesnosti ob praznovanju dneva državnosti Domovina praznuje, na kateri je zbrane nagovoril nekdanji predsednik države Borut Pahor.

Večerna proslava ob dnevu državnosti. FOTO: Boštjan Debevec

Hvala vsem, ki ste se pridružili. Lepo se je bilo srečati z vami in lepo je bilo videti toliko življenja in veselja na kupu. Ob letu osorej!

Kupi v trgovini

Umirjena družina
Priročniki in vodniki
24,99€
Nalaganje
Nazaj na vrh