Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€ prejmete CD Pesmi mojih krajev, izvajalke Mance Izmajlove. Nakupujte tukaj.

Zapri
Iskanje
Priročniki in vodniki

Umirjena družina


Priročniki in vodniki

Umirjena družina


Sedem sestavin za preprosto življenje z otroki. Knjiga opisuje posamezne sestavine, s katerimi boste lahko sami korak za korakom izstopili iz str... Več
24,99€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Umirjena družina
Umirjena družina
24,99€

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789612615208
Ikona seznama Avtor: Julia Dibbern, Nicola Schmidt
Ikona seznama Avtor prevoda: Neža Ana Rojko
Ikona seznama Založba: Didakta
Ikona seznama Leto izdaje: 2019
Ikona seznama Število strani: 174
Ikona seznama Vezava: Poltrda
Ikona seznama Mere: 230 x 150 mm
Ikona seznama ISBN: 978-961-261-520-8

O izdelku

Sedem sestavin za preprosto življenje z otroki. Knjiga opisuje posamezne sestavine, s katerimi boste lahko sami korak za korakom izstopili iz stresa in naglice ter po načinu umirjene družine skupaj s svojimi otroki zaživeli pristneje, pozorneje ter predvsem mirneje.

Hitro še obesiti perilo, medtem ko si najstarejši - upajmo - že obuva čevlje. Prepozno bova prišla k telovadbi. Nič ne pomaga, perilo je treba obesiti, da bo zgodaj zjutraj na voljo, in ... »Ali ga je že kdo drug? Zakaj moram to vedno storiti jaz?« Hopla, še vrečo s smetmi nataknem na zapestje in hitro pogledam, ali je štedilnik izklopljen ...

Ste se tudi sami znašli v začaranem krog nenehnega hitenja, izčrpanosti in stresa, medtem ko v diru krmarite med zahtevami vašega poklica in družine? Se vam dozdeva, da vaše življenje v mešanici sodobnega hitenja in skrbi za lastne otroke vse prepogosto teče mimo vas? Si želite mirnejšega življenja, ne da bi pri tem morali žrtvovati nekaj, česar sami ne bi želeli?

Knjiga ne ponuja nikakršnih končnih receptov, saj so ti vselej odvisni od individualnih potreb vsake družine, temveč posamezne sestavine, s katerimi boste lahko sami korak za korakom preobrnili svoje življenje in po načinu umirjene družine skupaj s svojimi otroki zaživeli pristneje, pozorneje ter predvsem mirneje.

Podobni izdelek

Priročniki in vodniki
17,00€ Poglej izdelek: Krščanske vrednote za otroke

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh