Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Virtualne voščilnice za papeža

Objava: 16. 12. 2009 / 10:03
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Virtualne voščilnice za papeža

Pošljete mu jo lahko na vatikansko spletno stran

Vatikanska spletna stran http://pope2you.net/ je ob letošnjem Božiču pripravila možnost, da verniki z vsega sveta papežu Benediktu XVI. lahko pošljejo osebno božično voščilnico preko elektronske pošte ali pa preko spletnega portala Facebook.

Spletna stran Pope2you.net je bila predstavljena maja letos, njen pobudnik pa je Vatikanski svet za družbeno komunikacijo. Če želite osebno voščiti svetemu očetu, ob odprtju strani kliknite na napis ‘Send the Pope your Christmas Greetings’ (spletna stran žal ni na voljo v slovenskem jeziku). Če vam angleščina ne povzroča težav, sledite navodilom, in kmalu boste lahko papežu poslali osebno elektronsko božično voščilnico. Zraven lahko priložite celo fotografijo. Voščila lahko pošiljate še v italijanskem, španskem, nemškem in francoskem jeziku.

Pope2you.net pa ponuja pošiljanje božičnih voščil tudi preko spletnega portala Facebook. Prijateljem lahko pošljete voščilo z uradno papeževo fotografijo – v ta namen so jo posneli pri vatikanskem dnevniku ‘L’Osservatore Romano’, ob kateri so zapisane papeževe ‘besede upanja in miru’.

Pope2you.net je uradna vatikanska spletna stran, njen namen pa je predvsem prenašanje papeževih sporočil mladim po vsem svetu. V osmih mesecih delovanja si je stran ogledalo že sedem milijonov obiskovalcev.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh