Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Z Božjim blagoslovom do morebitnih zmag v Katarju

Objava: 15. 01. 2015 / 08:32
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:22
Ustavi predvajanje Nalaganje

Z Božjim blagoslovom do morebitnih zmag v Katarju

»Želim si, da bi vam bil za zgled Alojzij Stepinac, ki je bil sam strastni rokometaš!«

Hrvaške rokometaše in celotno trenersko ekipo je pred odhodom na svetovno prvenstvo sprejel hrvaški kardinal Josip Bozanić, poroča spletni portal Televizije Slovenija. Zagrebški kardinal je rokometašem podelil blagoslov in jim zaželel veliko uspehov na svetovnem prvenstvu.



Hrvaški rokometaši kardinala obiščejo vsakokrat pred odhodom na velika tekmovanja, saj so prepričani, da je z Božjim blagoslovom tudi njihova igra lahko uspešnejša.

Kardinal Bozanić se je na srečanju pogovoril z vsakim od reprezentantov in vsakega blagoslovil z željo, da bi bila hrvaška reprezentanca na svetovnem prvenstvu uspešna. Za sprejem in podporo se je kardinalu nato zahvalil selektor reprezentance Slavko Goluža.

»Iz življenjepisa Alojzija Stepinca je razvidno, da je bil strastni rokometaš. To je postal v času študija v Rimu. Želim, da bi vam bil za zgled in vaš pomočnik«, je na sprejemu dejal kardinal Bozanić.

Svetovno rokometno prvenstvo v Katarju prirejajo med 15. januarjem in 1. februarjem, na turnirju pa bo nastopila tudi slovenska reprezentanca.

Vir: rtvslo.si / M. M. Š.

Foto: splet

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh