Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Z Magnificatom v novo leto

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 18. 12. 2020 / 17:14
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.12.2020 / 15:29
Ustavi predvajanje Nalaganje
Z Magnificatom v novo leto

Z Magnificatom v novo leto

Izšla je revija Magnificat za mesec januar 2021.
Z novim letom prihajajo novosti tudi v Magnificatu. Svetopisemske rokopise na zadnji strani ovitka bodo zamenjale fotografije dvanajstih slovenskih monštranc. Če bi radi pokazali monštranco iz svoje cerkve, pošljite na uredništvo Magnificata njeno sliko s kratkim opisom. Mogoče bodo prav vašo izbrali in objavili.

V uvodnem delu bo letos govora predvsem o adoraciji, molitvi pred Najsvetejšim, na ovitku revije pa bodo še molitve svetnikov za to priložnost.

V glasbenem delu bo razložen pomen petja pri obhajilu, pa tudi kakšne in katere naj bi bile obhajilne pesmi. Bogoslužni članki bodo v dvanajstih delih pojasnili zgradbo svete maše in pomen posameznih delov, da bomo lažje dejavno sodelovali pri sveti daritvi.


»Po evangeljskem govoru na gori se letos lotevamo zapletene starozavezne knjige Pridigar. Videli bomo, da v njej ni toliko črnogledosti in obupovanja, kot se morda zdi na prvi pogled. Ostanimo povezani prek Magnificata, tudi prek njegove spletne različice, ki se vedno bolj izboljšuje in postaja prijaznejša, in molimo drug za drugega,« je v uvodniku zapisal urednik brat Miran Špelič.

Papeževa okrožnica Vsi bratje nam bo ta mesec z drobci zapolnjevala »praznine« ob koncu posameznih dni in nas vabila k razumevanju bratstva v logiki evangelija.

Naj bo revija Magnificat vaša zvesta spremljevalka v novem letu. Vabljeni k naročilu in branju!


Cena posameznega izvida je 5,50 evra. Letna naročnina za naročnike Magnificata z 10 % popustom je 59,40 evra.

Letna naročnina za naročnike Družine s 15 % popustom je 56,10 evra. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo 5 minut s Svetim Duhom. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh