Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Z Mavrico v novo šolsko leto

Objava: 18. 08. 2008 / 06:53
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

Z Mavrico v novo šolsko leto



Z MAVRICO V NOVO ŠOLSKO LETO

Z novim šolskim in veroučnim letom prihaja med vas prva številka Mavrice. Že na prvi pogled vidimo, da si je nadela novo zunanjo podobo, otroško igrivost v slovenskem izročilu bo upodabljala ilustratorka Ana Košir.

V letu, ki je pred nami, bomo spoznavali življenje naših babic in dedkov, prababic in pradedkov, naših prednikov, šege in navade, ki so bile razširjene in so jih na poseben način povezovale, slovenske povedke, legende, pregovore … Spoznavali bomo korenine naše vere: očake, preroke, apostola Pavla … Tudi v tem letu bo Mavrico bogatila priloga za najmlajše – Mavriček, rubrika Naredi sam vas bo spodbujala k ustvarjanju, s križankami, različnimi ugankami, nagradnimi vprašanji in raziskovalnimi nalogami pa boste urili možganske celice.

Že prvi številki je priložena zgoščenka pesmi, ki so lani bogatile Mavrico v notnem zapisu. Trudili se bomo, da bomo Mavrici čim večkrat kaj priložili in tako razveseljevali vse naše naročnike.

Želimo, da bi se Mavrica udomačila v naših družinah, zato kljub naraščajočim stroškom ostaja letna naročnina nespremenjena.

Pišite nam, kaj vam je v novi številki všeč, pa tudi, kaj bi želeli, da bi bilo drugače. Tako bo Mavrica postajala naša revija, ki nas bo povezovala v prizadevanju za dobro in lepo.

Želim vam veliko lepih trenutkov ob prebiranju Mavrice, v novem šolskem letu pa veliko novih izzivov in poguma pri uresničevanju le teh!

Jana Podjavoršek
namestnica urednice
VEČ

NAROČI

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh