Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Za vsako zadevo se viber skupina najde

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 22. 08. 2023 / 13:09
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 22.08.2023 / 13:52
Za vsako zadevo se viber skupina najde
FOTO: Vid Ponikva/Sportida

Za vsako zadevo se viber skupina najde

Vem, da sem pred leti na točno tem mestu pisala razmišljanje, kako so viber skupine nekaj krasnega in predvsem, da družinska viber skupina lahko zelo poveže njene člane. Sploh, ko se otroci poročijo in razselijo od doma po vsej državi ali celo po svetu.

Od takrat se je zgodilo marsikaj. Recimo, inflacija viber skupin v mojem telefonu je bila v zadnjih dveh letih izjemno visoka. Pridružena sem bila preštevilnim. Že o vsem in z vsakomer komuniciram prek viber skupine. V eno vse starše prvoobhajancev združi katehet za obveščanje o pripravah na prejem zakramentov. V drugo nas povabi športni trener za obveščanje o urniku treningov in turnirjev. V tretji smo starši vseh ministrantov v župniji. Posebno skupino si naredimo bratranci, ko organiziramo družinski piknik, pa še eno z brati, ko se dogovarjamo za darila in presenečenja za starše. Celo s sestrami iz postnega programa fiat90 smo si naredile viber skupino, v kateri smo se spodbujale k molitvi, si delile dragocene vsebine in se opominjale na opoldansko molitev.

Vse to je seveda zelo uporaben način komuniciranja. Tako lahko vodja neke skupine (trener, katehet) učinkovito hkrati obvešča vse deležnike in tudi pregleda, kdo je sporočilo videl. Sporočila lahko pošlje brezplačno,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh