Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Združenje krščanskih poslovnežev Slovenije odslej vodi Tone Rode

Za vas piše:
M. M.
Objava: 30. 09. 2023 / 12:39
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.09.2023 / 12:47
Ustavi predvajanje Nalaganje
Združenje krščanskih poslovnežev Slovenije odslej vodi Tone Rode
Udeleženci občnega zbora, desno stoji novi predsednik Združenja krščanskih poslovnežev Slovenije Tone Rode. FOTO: Robi Kržič

Združenje krščanskih poslovnežev Slovenije odslej vodi Tone Rode

Združenje krščanskih poslovnežev Slovenije, ki je organizirano kot civilno društvo, je na četrtkovem volilnem občnem zboru izbralo novo vodstvo. Predsednik združenja je postal direktor Družine Tone Rode, podpredsednik pa Gregor Novak.

Člani upravnega odbora so postali Matej Kovač, Matija Brenčič, Jan Tomše in Drago Rudel, predsednik nadzornega odbora bo odslej Primož Cencelj, tajnica bo Neja Samar Brenčič, blagajnik Marko Erent, predsednik disciplinske komisije pa je postal Robi Kržič.

Zagovarjajo vrednote pravične socialno-tržne ekonomije

Združenje krščanskih poslovnežev Slovenije (ZKPS) je stanovsko združenje poslovnežev (managerjev), ki sprejemajo in udejanjajo krščanski socialni nauk ter na poslovnem področju zagovarjajo in uveljavljajo temeljne vrednote pravične socialno-tržne ekonomije.

Predsednik v odhajanju Drago Rudel podaja poročilo o delu združenja. FOTO: Robi Kržič

Kdo so člani ZKPS?

Člani Združenja so podjetniki, menedžerji, pravniki, obrtniki, gostinci, osebe z zasebno prakso in drugi. Pripadajo različnim desno usmerjenim političnim strankam v Sloveniji, a delijo skupne vrednote in poslanstvo.

Veliko uspeha pri delu

»Novemu vodstvu, ki je že pripravilo ambiciozen dolgoročen in srednjeročen program dela, želimo veliko uspeha pri njegovi izvedbi,« so še sporočili iz Združenja krščanskih poslovnežev Slovenije.



Nalaganje
Nazaj na vrh