Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Drugi priročniki

Podjetnik in njegov poklic


Drugi priročniki

Podjetnik in njegov poklic

Marko Kremžar

Na naslednjih straneh bomo skušali osvetliti podjetnikov odnos do moralnih vrednot in nakazati naravne lastnosti in kreposti, ki so mu lahko, kot... Več
19,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Podjetnik in njegov poklic
Podjetnik in njegov poklic
19,90€

Lastnosti

Koda: 978-961-04-0524-5
Spremna beseda: Matej Kovač
Založba: Družina
E-knjiga: Je e-knjiga
Leto izdaje: 2018
Število strani: 216
Vezava: mehka
Mere: 120 x 200 mm

O izdelku

Na naslednjih straneh bomo skušali osvetliti podjetnikov odnos do moralnih vrednot in nakazati naravne lastnosti in kreposti, ki so mu lahko, kot vsakemu človeku, v oporo tudi pri opravljanju poklica. Na več mestih in z raznih vidikov se bomo srečevali z vprašanji, ki se tičejo resničnosti in resnice ter pravičnosti in pravice, prav tako pa tudi njihovih pogubnih nasprotij. 


Da bo podjetnik, sredi spreminjajoče se, dinamične sedanjosti in negotove prihodnosti, lažje samozavestno in iznajdljivo iskal zanje potrebne rešitve, naj bi mu pomagala tudi naslednja razmišljanja.


Stopnjevanje poslovne uspešnosti ni edini kriterij, po katerem prepoznavamo lik poslovneža. Odlikuje ga razvijanje lastnih talentov in uresničevanje kreposti v vsakdanjih odločitvah. Lik poslovneža je lik modrega moža ali žene, ki v svojem delu prepoznava predvsem osebno in družbeno poklicanost. S takšnim razmišljanjem si vsak državljan, ne le poslovnež ali politik, olajša pristop do konkretnih vprašanj gospodarske etike, pred katera nas postavlja čas.


»Knjiga Marka Kremžarja, ki jo imate v rokah, je namenjena slovenskim podjetnikom, da bi bili poslovno uspešnejši in hkrati boljši ljudje.«


ekonomist Matej Kovač v spremni besedi

Modrosti in kreposti za podjetnike

Knjiga Marka Kremžarja je namenjena podjetnikom, da bi bili poslovno uspešnejši in hkrati boljši ljudje.


Podobni izdelek

Razprodano
Šolski infarkt
Drugi priročniki
20,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh