Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Proza

Brez matere

Brian J. Gail

Roman Brez matere bralca popelje v ozadje bitke za človeške zarodke, ki jih na klinikah za zdravljenje neplodnosti pridobivajo in zamrzujejo za g... Več
24,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Brez matere
Brez matere
24,90€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-961-222-917-7
Ikona seznama Avtor: Brian J. Gail
Ikona seznama Avtor prevoda: Klementina Logar
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama E-knjiga: Je e-knjiga
Ikona seznama Leto izdaje: 2012
Ikona seznama Število strani: 480
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 160x230mm

O izdelku

Roman Brez matere bralca popelje v ozadje bitke za človeške zarodke, ki jih na klinikah za zdravljenje neplodnosti pridobivajo in zamrzujejo za globalni črni trg. Johna Sweeneyja, župnika v majhnem filadelfijskem mestecu, posrka v vrtinec znanstvene revolucije skozi srečanja s svojimi župljani. Ko se razkrije končni cilj te revolucije, je župnik Sweeney soočen z največjo preizkušnjo kot duhovnik: voditi svoje vernike po poti resnice, čeprav je to zanje lahko smrtno nevarno.

Brez matere je drugi del trilogije Briana J. Gaila o izzivih, s katerimi se soočajo katoličani v sodobnem svetu. Sledi mu še roman Brez otrok.


Roman Brez matere na izjemno privlačen način oriše naš težavni čas, kakršen je in kakršen bo še naprej, če ne bomo za pomoč prosili božje Matere.

Kardinal prefekt Raymond L. Burke
Kljub želji, da bi bila knjiga Brez matere znanstvena fantastika, se zavedam dejstva, da se vse to danes zares dogaja. Ta roman me drami in v meni prebuja odgovornost in zavedanje o vrednoti jasnega, iskrenega govorjenja ter delovanja vseh, ki še verujemo v absolutno Resnico, ki je tudi Pot in Življenje. Da, od nas je odvisno, v katero smer se bo razvijala naša družba – v smrt ali življenje.

Vilma Siter, Družina in ŽivljenjeRazvnela se je krvava bitka med dobrim in zlom, med življenjem in smrtjo. Hudič napada najgloblje izvore življenja; bitka se odvija v maternicah, jajčnikih, jacevodih, predvsem pa v srcih žensk in mater vsega sveta. Knjiga Brez matere spregovori o trpljenju in stiskah, ki jih družine pred desetletji niso niti slutile.

Janez Rifel, zdravnikRoman na nevsiljiv in privlačen način odpira vprašanja sodobnega človeka, današnjega kristjana. V njem pa najdemo tudi odgovore, ki jih Cerkev ponu ja na etične in moralne dileme, s katerimi se slej ko prej sreča vsak med nami. Avtor je uspel vsa ta vprašanja vplesti v napeto zgodbo, ki te kar posrka vase. Mislim, da bo marsikomu lahko v pomoč pri soočanju s podobnimi izzivi.

Marjana Debevec, novinarka Radia OgnjiščeNapeta zgodba iz ameriške perspektive razkriva tudi stanje Slovenije. Je izziv k svetosti skozi materinstvo, najprej za žensko in ob njej za moškega; si upam zaživeti resnico, ki jo lahko prepoznam v evangeliju in obenem v svojem telesu? Roman je izmišljena zgodba, a je lahko seme mučeništva.

s. Marjeta Pija Cevc, uršulinka

Katoličan v sodobnem svetu


BREZ OČETA


Podobni izdelek

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh