Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Družina in vzgoja

Čudovite sanje

Jennifer Fulwiler

Razposajena pripoved o družinskem kaosu, osebnih strasteh in temu, kako sem obojemu rekla »da« Več
22,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Čudovite sanje
Čudovite sanje
22,90€

Lastnosti

Koda: 9789610406655
Avtor prevoda: Eva Markovič
Založba: Družina
E-knjiga: Je e-knjiga
Leto izdaje: 2020
Število strani: 240
Vezava: mehka
Mere: 140 x 210 mm
ISBN: 978-961-04-0665-5

O izdelku

Razposajena pripoved o družinskem kaosu, osebnih strasteh in temu, kako sem obojemu rekla »da«

Žongliranje med službo in družino, materinstvom in prostim časom, družinskim in poklicnim življenjem, to je vsakodnevna realnost mnogih žensk. Pogosto slišimo, da vsega ne moreš imeti. Čudovite sanje so osebna pripoved ženske, ki si je upala verjeti, da imaš lahko vse, če si le pripravljen, da si na novo zamisliš in iznajdeš kaj pomeni »imeti vse«.

Jennifer Fulwiler je mati šestih otrok in komičarka, avtorica številnih prodajnih uspešnic (Something Other Than God, Your Blue Flame: Drop the Guilt and Do What Makes You Come Alive), ki o sebi pravi, da je zadnja oseba, za katero bi pričakovali, da bo nekoč mati šestih otrok. Bila je namreč zelo vase zaprt otrok, edinka, deloholik in nekdanja ateistka, ki si ni nikoli nameravala ustvariti družine.

Čudovite sanje so vesela, šaljiva in mestoma tudi surovo iskrena zgodba o tem, kaj se zgodi, ko se ženska odloči, da bo poizkusila slediti svojim sanjam, ob tem pa skrbela za več otrok, ki so še v plenicah. Je zgodba, ki govori o tem, da ko se učimo odpirati svoje življenje drugim, to lahko postane glasno in kaotično, toda prav v tem neredu bomo našli tudi pravo, resnično veselje. Ob posameznih pomembnih osebah in dogodkih v njenem življenju se Jennifer počasi premika k spoznanju, da življenje, ki ga potrebuješ za pravo rast, ni življenje, ki bi si ga prvotno izbrala sama.

Naj bo ta knjiga vabilo k nepričakovanim, a čudovitim sanjam, ki jim bomo ob Božji pomoči rekli »da«.

Podobni izdelek

Kako biti srečen z 1, 2, 3 … otroki?
Družina in vzgoja
16,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh