Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Monografije

Julijske Alpe (razširjena izdaja)


Monografije

Julijske Alpe (razširjena izdaja)

Helmut Teissl

Pošlji povpraševanje

Izdelek ni na zalogi.


Lastnosti

Koda: 978-3-7086-0758-0
Avtor: Helmut Teissl
Zbirka: Zunaj zbirk
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2012
Število strani: 288
Vezava: Trda
Mere: 305 x 265 mm

O izdelku

Ta knjiga, opremljena s slikami, prikazuje Julijske Alpe v vsem njihovem barvitem sijaju in približa posebno ozračje gorskega sveta na sončni južni strani strehe Alp. Več ko 300 barvnih, večinoma velikoploskovnih fotografi j na 284 straneh bralca spremeni v odvisnika od Julijcev. Julius Kugy, veliki turistični odkritelj tega gorskega sveta, je vedel, kaj je zapisal v uvodu svoje knjige „Julijske Alpe v podobi“: „Spoznajte jih in jih vzljubite. Z vročim srcem, s hvaležnostjo, z radostjo in hrepenenjem boste spet in spet mislili nanje.“

Beljaški gornik in fotograf Helmut Teissl je že od svoje mladosti s pešačenjem odkrival ta del Alp, se vzpenjal na njegove vrhove, raziskoval in fotografi ral. Prva izdaja knjige v nemškem izvirniku in v slovenskem prevodu je pošla, zato je avtor pripravil novo, razširjeno izdajo ter v njej prikazal še več izjemnih biserov prelestnih Julijcev.

Knjiga je prejemnica krilatega leva v letu 2011 za slikovno kakovost (podeljuje Združenje za založništvo in knjigotrštvo).

Predstavitev knjige:

Podobni izdelek

Krka
Monografije
39,99€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh