Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob nakupu nad 40€ vas čaka brezplačno darilo: Križev pot s papežem Frančiškom!

Zapri
Iskanje
Šolski

Poslovanje podjetij

Andreja Markač Hleb, Tanja Ušaj Hvalič

Učbenik razkriva zakonitosti poslovanja in organizacije storitvenega in proizvodnega podjetja, ponuja pa tudi potrebno znanje za ustanovitev last... Več
33,10€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Poslovanje podjetij
Poslovanje podjetij
33,10€

Lastnosti

Koda: 9783708605470
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2011
Število strani: 196
Vezava: mehka
Mere: 210 x 295 mm

O izdelku

Besedilo učbenika Poslovanje podjetij je razdeljeno na dva vsebinska sklopa: menedžment in trženje. Sklopa pa sta razdeljena na 9 poglavij, ki so izbrana v skladu z usmerjevalnimi cilji kataloga znanja in opremljena z ustreznim didaktičnim instrumentarijem, saj vsako poglavje vsebuje uvodno osnovno informacijo kot motivacijo, primere iz prakse za boljše razumevanje snovi ter naloge in vprašanja za razpravo, ki je najboljša osnova za preverjanje znanja. Učbenik zajema številne motivacijske in didaktične elemente ter upošteva zakonitosti učnega procesa in usposabljanja v učnem podjetju. Učbenik razkriva zakonitosti poslovanja in organizacije storitvenega in proizvodnega podjetja, ponuja pa tudi potrebno znanje za ustanovitev lastnega podjetja.

Učbenik obsega številne motivacijske in didaktične elemente, je problemsko in učno ciljno zasnovan. Odlikujejo ga različni delovni procesi in postopki, ki vključujejo številne konkretne primere. Izhaja iz učnih situacij, ki povezujejo splošno, strokovno in praktično znanje - ter se prilagajajo vsebinam iz sveta dijakov, ki so na tej stopnji že precej zreli in zahtevni. Bistvene značilnosti učbenika so spodbujanje samostojnega iskanja virov znanja, sodelovanja in raziskovanja ter usmerjenost k dijaku in procesom učenja. Številne naloge spodbujajo razvijanje poklicne usposobljenosti, samostojnosti in odgovornosti. Iz koncepta učbenikov je razvidna nova vloga učitelja od predavatelja k mentorju.

Nazaj na vrh