Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Pričevanja

Sončna cesta

Francesco Lorenzi

Leta 1997 je bila ustanovljena italijanska rokovska skupina Sun Eats Hours. V nekaj letih so izdali štiri plošče in osvojili srca več tisoč obože... Več

Pošlji povpraševanje

Izdelek ni na zalogi.


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789610402855
Ikona seznama E-knjiga: Je e-knjiga
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Spremna beseda: Gianfranco Ravasi
Ikona seznama Leto izdaje: 2016
Ikona seznama Število strani: 288
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 140 x 210 mm

O izdelku


Leta 1997 je bila ustanovljena italijanska rokovska skupina Sun Eats Hours, v kateri so štirje mladi fantje iz Vicenze poskušali uresničiti svoje sanje. V nekaj letih so izdali štiri plošče v angleščini, odigrali več kot tristo koncertov ter osvojili srca tisočev oboževalcev. A veliki glasbeni uspehi so terjali visoko ceno: njihovo življenje se je začelo utapljati v mamilih, alkoholu in spolnosti.


Kot v knjigi iskreno pripoveduje njen avtor – pevec in vodja skupine Francesco Lorenzi –, se je znašel v globoki krizi, iz katere se ni mogel sam izvleči. Prepiri in zlorabe so razrahljali prijateljske vezi med člani skupine, ki ji je zmanjkalo pravega navdiha. A prav to je bila zanj življenjska prelomnica. Po mnogih očitkih vesti in nizu »bogljučij«, kot jih sam imenuje, se je srečal z Jezusom in doživel preporod kot kristjan in glasbenik.


Po zaslugi te nenadne »iskrice« je začel pisati pesmi v italijanščini. Za Jezusa mu je uspelo pridobiti tudi druge člane benda, ki so se postopoma osvobodili svojih odvisnosti. Odločili so se preimenovati v The Sun, Sonce, ker jim to odslej razsvetljuje srce in jih vodi na njihovi novi poti. Leta 2013 so po koncertnih turnejah na Portugalskem, v Braziliji, Palestini in Italiji nastopili tudi v Vatikanu pred papežema Benediktom XVI. in Frančiškom.


S koncerti in pričevanji so osvojili srca italijanske publike, s svojimi nastopi pa sedaj že presegajo meje domovine in osvajajo mlajše in starejše občinstvo po vsem svetu.


Vodi jih zaupanje v Boga


Obiščite spletno stran skupine The Sun: 

www.thesun.it

Kontakt: michele@pianozero.it

Podobni izdelek

Pričevanja
9,00€ Poglej izdelek: Navdih večnega

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh