Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Kuharice

Tasty - Sladice


Kuharice

Tasty - Sladice


Po sladici se dan pozna … Več
24,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Tasty - Sladice
Tasty - Sladice
24,90€

Lastnosti

Koda: 978-961-94458-9-1
Avtor prevoda: Zala Rambaud
Založba: Vida
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2019
Število strani: 192
Vezava: trda
Mere: 180 x 230 mm

O izdelku

Po sladici se dan pozna …

Tasty nadaljuje svoje popotovanje med kuharskimi navdušenci!

V knjigi Tasty sladice, drugi uradni kuharici zaščitene blagovne znamke Tasty, ki še vedno pridobiva na svoji popularnosti, so zbrani zabavni, preprosti in hitri recepti za najokusnejše sladice, kar ste jih kdaj poskusili. Če je prva knjiga dala poudarek klasičnim jedem, so recepti v drugi knjigi prilagojeni vsem sladkosnedom. Krepčilnega pomena dobre sladice ne moremo zanemariti!

Vse, kar potrebujete za začetek peke, je zapisano na straneh te knjige: od tega, kako zložiti shrambo, do trikov, s katerimi boste pekli torte za malico.

Zlagali, nadevali, zvijali in stepali boste kot za šalo, vse do češnje na torti vsakega obroka. In če vas pita iz dvojnega čokoladnega musa, matchini makroni in najmehkejši brezglutenski kolač s kokosom, limeto in malinami še niso ponesli med oblake, je tu nadaljnjih 75 receptov za vsako priložnost ali razpoloženje, pa naj bo to sladka pustolovščina s prijatelji ali neubranljivi napad sladkosnedja pozno ponoči. Vendar nikakor ne pozabite prihraniti vsaj kakšnega koščka zase.

Podobni izdelek

TASTY : Slastno & strastno
Kuharice
24,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh