Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Knjiga meseca novembra: Tasty – Sladice

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 17. 11. 2021 / 13:27
Oznake: Knjiga
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 17.11.2021 / 13:39
Ustavi predvajanje Nalaganje
Knjiga meseca novembra: Tasty – Sladice
Knjiga je lahko tudi odlično darilo. FOTO: FB Knjige Druzina.si

Knjiga meseca novembra: Tasty – Sladice

Posladek na dan odžene slabo voljo stran!

Dobra novica, če prisegate na sladice: Družinina knjiga meseca novembra je »Tasty – Sladice«.

Po sladici se dan pozna … V drugi uradni kuharici zaščitene priljubljene blagovne znamke Tasty so zbrani preprosti, zabavni in hitri recepti za najokusnejše sladice, kar ste jih kdaj poskusili. Če je prva knjiga poudarjala klasične jedi, so recepti v drugi prilagojeni vsem sladkosnedom.

Knjigo meseca novembra »Tasty – Sladice« lahko prelistate TUKAJ, naročite pa bodisi v knjigarnah Založbe Družina (Krekov trg in Štula v Ljubljani, Ajdovščina, Novo mesto, Murska Sobota), bodisi telefonsko (01/360-28-28), bodisi po e-pošti (narocila@druzina.si) ali pa TUKAJ. Novembrska akcijska cena je 9,90 € (redna cena pa 24,90 €).

Vse, kar potrebujete za začetek peke, je zapisano v njej. Nadaljnjih 75 receptov za vsako priložnost ali razpoloženje, pa naj bo to sladka pustolovščina s prijatelji ali neubranljivi napad sladkosnedja pozno ponoči. In čeprav je najboljša stvar pri sladicah to, da si jih delimo, vedno prihranite tudi košček zase!

Knjiga, ki je lahko čudovito darilo, je na 192 straneh in v prevodu Zale Rambaud izšla pri založbi Vida, novembra pa si jo – kot knjigo meseca – lahko omislite bistveno ceneje, zgolj za 9,90 € (redna cena je 24,90 €). Za pokušino pa preverite in preizkusite recept na fotografijah (rjavčki na 100 načinov).

Družinine knjige preteklih mesecev: Izkušnje skorajšnje smrti (oktober), Zbogom, prostozidarji (september), Božja previdnost (avgust), Smeh je pol zdravja 4 (julij), Sedem božjih dotikov (junij), Janez Pavel II., papežev portret (maj), Nebesa (ni)so hec (april) in Kako biti srečen z 1, 2, 3 … otroki? (marec).

Knjigo meseca novembra »Tasty – Sladice« lahko prelistate TUKAJ, naročite pa bodisi v knjigarnah Založbe Družina (Krekov trg in Štula v Ljubljani, Ajdovščina, Novo mesto, Murska Sobota), bodisi telefonsko (01/360-28-28), bodisi po e-pošti (narocila@druzina.si) ali pa TUKAJ.

Kupi v trgovini

Tasty - Sladice
Kuharice
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh