Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabljeni na Slovenske dneve knjige!

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 16. 06. 2020 / 12:41
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2020 / 12:33
Ustavi predvajanje Nalaganje

Vabljeni na Slovenske dneve knjige!

Na 23. slovenskih dnevih knjige v Mariboru in na spletu bo od 19. do 24. junija sodelovala Založba Družina.
Le nekaj dni nas loči od knjižnega sejma v štajerski prestolnici. Na 23. slovenskih dnevih knjige v Mariboru, ki bodo potekale pod sloganom Ko te napiše knjiga od 19. do 24. junija na Grajskem trgu, bo sodelovala tudi Založba Družina. Sejem bo hkrati svoje knjižno razkošje ponudil tudi na spletu, zato izgovorov ni. Z vami bomo tudi na spletnem sejmu.


Junijski knjižni sejem je nadaljevanje 23. festivala Slovenski dnevi knjige v Mariboru, prvi del je bil aprila samo na spletu, svetovni dan knjige, 23. april, pa so v Mariboru bogato zaznamovali s celotedenskimi spletnimi aktivnostmi in produkcijami.

Ob sejemski ponudbi bodo tudi moderiran spremljevalni program in predstavitve založb na Grajskem trgu, večerni literarni program na različnih mestnih prizoriščih, literarne prireditve in nekatere tradicionalne literarne akcije festivala.
Program festivala si lahko ogledate tukaj. Sejem bo odprt vsak dan med 10. in 19. uro, v soboto in nedeljo pa med 10. in 15. uro. Knjige vas bodo čakale tudi, če vreme ne bo naklonjeno.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodkih in da se na stojnicah knjižnega sejma temeljito opremite za poletje z izbranimi knjigami!



Ta konec tedna nas najdete tudi na Sejmu na zraku v Ljubljani.

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh