Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

YouTube izbrisal kanal LifeSiteNews, ki podpira življenje

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 12. 02. 2021 / 12:19
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 12.02.2021 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje
YouTube izbrisal kanal LifeSiteNews, ki podpira življenje

YouTube izbrisal kanal LifeSiteNews, ki podpira življenje

Zadnji videoposnetki so na voljo na spletni platformi Rumble; ukinjen tudi LifeSiteNews Twitter račun.

FOTO: splet

Video platforma YouTube, ki je del Googlovega koncerna, je izbrisala kanal spletnega portala LifeSiteNews, ki s svojimi vsebinami odkrito podpira življenje od spočetja do naravne smrti. Kot sporočajo z LifeSiteNews, ne gre za začasno zaprtje kanala. Izbrisani so bili vsi video posnetki, vzroka za to dejanje pa pri LifeSiteNews na svoji spletni strani ne navajajo.

Z izbrisom svojega YouTube kanala je LifeSiteNews po lastnih navedbah z eno potezo izgubil stik z več kot 300.000 naročniki. Kljub temu video posnetki, objavljeni na YouTube kanalu, niso izgubljeni, saj so pristojni poskrbeli tudi za varnostne kopije. Kot sporočajo na spletni strani, so izbrisani posnetki dostopni na platformi Rumble, kjer so odprli dva računa pod svojim imenom.

Konec januarja zaprt tudi Twitter račun LifeSiteNews

Že konec letošnjega januarja pa so tudi na družbenem omrežju Twitter zaprli kar dva računa spletnega portala LifeSiteNews, ker so transseksualno pediatrinjo Rachel Levine (z rojstnim imenom Richard), ki jo je predsednik Joe Biden imenoval za namestnico novega ameriškega ministra za zdravje, označili biološkemu spolu primerno, s samostalniki in osebnimi zaimki moškega spola.

LifeSiteNews je na svojih Twitter računih objavil sporočilo: »Biden je na položaj namestnika ministra za zdravje imenoval transseksualno 'žensko'. 'Rachel' Levine je oče dveh otrok, ki se je leta 2013 po tridesetih letih zakona ločil od žene.« V sporočilu je bila označena tudi povezava na članek na spletnem portalu LifeSiteNews, v katerem Levinovo opisujejo kot moškega z zmedenimi predstavami o spolni istovetnosti.

Kot so pojasnili pri LifeSiteNews, so v članku le opozorili na protislovje, kako lahko oseba, ki zanika temeljna spoznanja o človeški anatomiji, prevzame tako pomemben položaj na ministrstvu za zdravje. Zapis ni vseboval nobenih žaljivih pripomb ali drugih izrazov, ki bi jih lahko označili kot »sovražni govor«, zaradi česar bi se Twitter upravičeno odzval s tako skrajnim ukrepom, so zapisali pri LifeSiteNews.

Preberite tudi:

- Kdo se boji Družine.si?
- Blokada Družine na Facebooku
- »Odločilen je bil tudi takojšen in odmeven odziv javnosti«
-
Družinin facebook profil spet deluje, hvala vsem!

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh