Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

1. srečanje ljubiteljev solfeggia

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 13. 03. 2017 / 12:47
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:34
Ustavi predvajanje Nalaganje

1. srečanje ljubiteljev solfeggia

V soboto, 11. marca 2017 se je šest učencev udeležilo 1. srečanja ljubiteljev solfeggia v Ljubljani.

V soboto, 11. marca 2017 se je šest učencev (Andraž Alič, Dominika Raušl, Jada Kondrič, Lara Hozjan, Gaja Plohl in Lana Kunčič) udeležilo 1. srečanja ljubiteljev solfeggia v Ljubljani. Srečanje so priredili Glasbeni center Edgar Willems iz Ljubljane, Glasbeni center DoReMi z Bleda, Zasebna glasbena šola v samostanu sv. Petra in Pavla s Ptuja in Glasbeni center Zvočna zgodba iz Ljubljane.



Učenci so svoje znanje izkazovali v treh različnih kategorijah. Srečanja se je udeležilo 24 mladih solfeggistov. Vsi učenci so prejeli Potrdilo o udeležbi. Andraž Alič je svoje znanje izkazal v A kategoriji in prejel priznanje za posebej lepo izvedbo slovenske ljudske pesmi. Jada Kondrič je izkazala znanje v B kategoriji in prejela posebno priznanje za odlično znanje solfeggia. Gaja Plohl je izkazala znanje v B kategoriji in prav tako prejela posebno priznanje za odlično znanje solfeggia. Učitelja Peter Gojkošek in Klavdija Zorjan Škorjanec sta ponosna na svoje učence.



Za izjemne dosežke učencem velike čestitke. Učenci so se srečanja udeležili z namenom, da se družijo s solfeggisti iz treh drugih Willems šol. Na srečanju so bili sproščeni, lahko so izrazili svoje znanje in se predvsem družili.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh