Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kdo si pa ti?

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 28. 02. 2015 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 26.02.2015 / 12:03

Kdo si pa ti?

Otroški in mladinski program TV Slovenija je v sodelovanju s produkcijsko hišo Tramal Films pripravil serijo desetih dokumentarnih oddaj Kdo si pa ti?.

Otroški in mladinski program TV Slovenija je v sodelovanju s produkcijsko hišo Tramal Films pripravil serijo desetih dokumentarnih oddaj Kdo si pa ti?, v katerih bomo spoznali deset mladostnikov, ki so se preselili v Slovenijo ali so se v njej rodili staršem priseljencem. Oddaje so predvajane ob petkih ob 17.25 na 1. programu TV Slovenija od 20. februarja.

Nekateri najstniki se ukvarjajo z glasbo in plesom, drugim je bolj všeč kaj drugega. Urednica oddaje Meta Ornik je izdala, da bosta dva izmed njih, Tschimy in Nicolle, serijo promovirala s svojim nastopom na Kulturnem bazarju, sicer pa se bodo v različnih medijih predstavljali tudi drugi. Glede na do zdaj pozitivne odzive že načrtujejo snemanje nove sezone. »Ustvarjalci so se že med snovanjem prve sezone srečevali s številnimi mladimi, ki bi jih še lahko predstavili in spontano se je širila mreža zanimivih protagonistov ter različnih zgodb, ki bi jih bilo vredno spoznati.«

O nastajanju oddaje smo se pogovarjal...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh