Zapri
Iskanje

Bieberjeva mama producentka filma, ki nasprotuje splavu

Za vas piše:
K. C.
Objava: 06. 02. 2013 / 10:45
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:11
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Bieberjeva mama producentka filma, ki nasprotuje splavu

Pattie Mallette, ki je najbolj znana po tem, da je mama pop zvezdnika Justina Bieberja, je producentka kratkega "pro life" filma Crescendo. Z njim želi zbrati denar za centre za nosečnice.
Pattie Mallette, ki je najbolj znana po tem, da je mama pop zvezdnika Justina Bieberja, je že večkrat javno povedala, da je kristjanka. Da so ji krščanske vrednote zares pomembne, dokazuje tudi s kratkim »pro life« filmom Crescendo, pri katerem bo producentka.

S filmom želi Pattie Mallette zbrati 10 milijonov dolarjev za centre za nosečnice, hkrati pa bi rada opogumila mlade ženske po svetu in jim sporočila, da najstniška nosečnost ni težava, ki jo najbolje rešimo s splavom, pač pa obstajajo različni centri in organizacije, kjer lahko mlada nosečnica dobi pomoč in podporo. Pri tem bo gotovo večkrat povedala tudi svojo življenjsko izkušnjo: Pattie je zanosila pri sedemnajstih letih in ravno center za pomoč nosečnicam ji je olajšal odločitev, da podari življenje otroku, ki ga danes pozna ves svet.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh