Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Božična zgodba v ljubljanskem živalskem vrtu

Objava: 23. 12. 2013 / 11:40
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:13
Ustavi predvajanje Nalaganje
Božična zgodba v ljubljanskem živalskem vrtu

Božična zgodba v ljubljanskem živalskem vrtu

V Božični zgodbi poleg zaposlenih sodelujejo žive živali: kameli, lipicanec, vol, ovce in koze.

Minuli konec tedna so v ljubljanskem živalskem vrtu pripravili glasbeno scenski dogodek z naslovom Božična zgodba, v kateri so nastopali zaposleni v ZOO Ljubljana in žive živali: kameli Ali in Karamela, lipicanec Topol, oslica Drobtinica, vol Tar ter ovce in koze.

Nastopajoči so predstavo v najdaljših nočeh starega leta uprizorili na slovenski kmetiji v ljubljanskem živalskem vrtu, pred idilično kmečko bajto in tristo let staro kaščo. Božično zgodbo so predstavili z igranimi prizori z liki, ki so jih odigrali zaposleni v živalskem vrtu skupaj z živalmi, ki jih dobro poznajo in nastopajo v tej zgodbi.

Za lepo izvedbo so dodatno poskrbeli s svetlobnimi efekti in pevskimi vložki božičnih pesmi, ki jih je zapel Mešani pevski zbor župnije Ljubljana-Polje in glasbeni gost prireditve, odličen solist in operni pevec Nace Junkar. Božično novoletno vzdušje so dodatno pričarali z lučkami in stojnicami s toplimi napitki in božičnimi prigrizki.

Božično zgodbo v ZOO Ljubljana si lahko ogledate še v četrtek, 26. decembra, ob 17. uri. Uro pred začetkom predstave so vsi obiskovalci vabljeni na organizirano predstavitev živali, ki nastopajo v božični zgodbi.

Za ogled Božične zgodbe po navedbah prireditelja velja običajna dnevna ali letna vstopnica.














Vir: www.zoo.si / M. M. Š.
Foto: Tatjana Splichal / Družina

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh