Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dobrodelni koncert za OŠ montessori

Za vas piše:
Klara Križaj
Objava: 05. 10. 2017 / 15:09
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:37
Ustavi predvajanje Nalaganje

Dobrodelni koncert za OŠ montessori

Na dobrodelnem koncertu so zbirali sredstva za dokončanje gradnje in nakup pripomočkov za OŠ montessori.

Center Montessori, v katerem bosta vrtec in osnovna šola, jev zaključni fazi gradnje. Na dobrodelnem koncertu 1. oktobra so zbirali denarza podporo projekta ter za nove šolske pripomočke. Dogodek je bil zelo lepoobiskan, od najmlajših do zrelejših. Priča smo bili zelo pestremu glasbenemu programu. Prepevali so kantavtor Adi Smolar, Damjana Golavšek, energična NuškaDrašček, nasmejani Dejan Vunjak, Luka Sešek z glasbeno skupino Proper, ZdenkaCandellari, Martin Sušnik, zagodli in zaigrali so nam jo tudi Kranjci,nasmejane Rozalije in Petra Stopar. Obiskovalci so z velikim aplavzom sprejeliigralca Gregorja Čušina, ki je popestril program.

Ravnatelj OŠ montessori Pavel Demšar se je vsem glasbenikomin obiskovalcem lepo zahvalil in bil vesel, da se je odvil tako lep dogodek, kije vsem polepšal dan, z udeležbo smo pa naredili tudi nekaj dobrega: prispevalik opremi novega vrtca in osnovne šole montessori v Ljubljani.

Program se je zaključil z mislijo, da »Vzgoja inizobraževanje ne moreta biti učinkovita, če ne pomagata otroku, da se odpre zaživljenje.«

Image result for oš montessori dobrodelni koncert

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh