Dobrote iz buč
Dobrote iz buč
Joži Jordan
DOBROTE IZ BUČ
Po vzorcu Nikolininih receptov nas tudi avtorica te knjige uvaja v svoje kuharske skrivnosti in vabi k nekolikanj nenavadnim sestavinam, čeprav gre v vseh primerih za dobrote, ki jih že poznamo in s katerimi smo si na drugačne načine že doslej znali popestriti prehrano. Razlog več za to knjigo pa je dejstvo, da postajajo buče vedno bolj moderna “prehrambena surovina”, če zapišemo nekoliko preveč tehnološko. Vsem, ki skrbijo za to, kaj kuhati, pa svetujemo, da si pri sestavljanju jedilnikov pomagajo z dobrotami iz buč in z recepti sestre Nikoline.
Cena: 868 tolarjev
več o knjigi
Mateja Reš
BUČNA KUHINJA ZA VSAK OKUS
Ob tej knjigi boste spoznali, da lahko buče "uporabimo na več načinov kot katerokoli zelenjavo".
Cena: 1.300 tolarjev
več o knjigi