Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Duhovni nagovor za 1. adventno nedeljo [VIDEO]

Za vas piše:
Mojca Purger
Objava: 28. 11. 2021 / 00:30
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 27.11.2021 / 19:19
Ustavi predvajanje Nalaganje
Duhovni nagovor za 1. adventno nedeljo [VIDEO]
Grafika: Klemen Skočir

Duhovni nagovor za 1. adventno nedeljo [VIDEO]

Novomašnik Peter Čemažar, kaplan v Grosupljem, razmišlja o sporočilu, ki ga ima Božja beseda 1. adventne nedelje za naš čas.

V evangeliju 1. advente nedelje (28. novembra 2021) beremo precej grozljive besede: »Ljudje bodo ginili od strahu in pričakovanja tega, kar bo prišlo nad ves svet, kajti nebeške sile se bodo majale,« piše v Lukovem evangeliju (21. poglavje). V današnji situaciji pandemije se zdi, da že živimo »konec časov«. Kaj naj v takih stiskah storimo kristjani? Jezus nam daje odgovor in o tem razmišlja tudi Peter Čemažar v duhovnem nagovoru za 1. adventno nedeljo.


Skupaj skozi advent

Na Družinini spletni strani bomo vsako nedeljo objavili nov adventni video nagovor. Za duhovne nagovore smo prosili duhovnike, ki redno sodelujejo z Družino. Ker vam želimo biti blizu in skupaj z vami v duhu potovati skozi advent Odrešenikovemu rojstvu naproti. Pridružite se nam!

Peter Čemažar je letošnji novomašnik in opravlja službo kaplana v Grosupljem. FOTO: Tomaž Rihtar

Peter Čemažer z Družino sodeluje pri nastajanju oddaje Reflektor. V epizodi Okrepi se in bodi mož se je pogovarjal z Gregorjem Čušinom o pravi moškosti. Oglejte si jo lahko na tej povezavi.


Kupi v trgovini

Bog je poslal kraljevsko dete (tv)
Za otroke
14,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh