Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Gibson bo posnel nadaljevanje znamenitega »Pasijona«

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 01. 02. 2018 / 11:08
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.02.2018 / 11:27
Ustavi predvajanje Nalaganje

Gibson bo posnel nadaljevanje znamenitega »Pasijona«

Filmski »Kristus« Jim Caviezel potrjuje načrte avstralskega režiserja.

Hollywoodski režiser Mel Gibson načrtuje nadaljevanje zgodovinske drame »Kristusov pasijon«. Igralec Jim Caviezel je v pogovoru za ameriško revijo USA Today ta teden napovedal: »Ne morem reči, kako bo to storil. Toliko pa lahko povem: to bo največji film v zgodovini.« Sam bo znova prevzel vlogo Kristusa. Novi film naj bi obravnaval njegovo vstajenje.



»V filmu bodo prizori, o katerih ne smem govoriti, a bodo naravnost šokirali gledalce«, je povedal Caviezel. Gibson ima jasno predstavo o tem, kako naj zgodbo filmsko uspešno nadaljuje, ne da bi pri tem prekoračil meje primernosti. Pripravljen je že začasni načrt snemanj, ki pa je zaenkrat še skrivnost.

»Kristusov pasijon« iz leta 2004 velja za enega najuspešnejših verskih filmov vseh časov. 127-minutno delo je po vsem svetu prineslo več kot 600 milijonov ameriških dolarjev dobička. Zaradi zelo stvarnih upodobitev Kristusovega trpljenja je bil film deležen tudi številnih kritik.

Kot poroča spletni portal Aleteia, Caviezel sicer trenutno snema filmu o apostolu Pavlu, v katerem bo odigral vlogo evangelista Luke. Film z naslovom Pavel, Kristusov apostol naj bi v kinematografe prišel še letos.

Vir: Kathpress / si.aleteia.org
Foto: Wikimedia Commons

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh