Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Glas življenja

Igor Vojinovič
Za vas piše:
Igor Vojinovič
Objava: 22. 05. 2014 / 13:04
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:14
Ustavi predvajanje Nalaganje
Glas življenja

Glas življenja

Zavod Živim je včeraj priredil koncert za več veselja do življenja in za matere v stiski.

Obilje veselja do življenja in do darovanja za bližnje je žarelo z obrazov štirih glasbenih skupin in več kot 350 poslušalcev vseh starosti na koncertu z naslovom »Glas življenja«, ki ga je v sredo, 21. maja, v polni dvorani Antonovega doma na Viču v Ljubljani pripravil Zavod ŽIV!M, ob pomoči podpornikov, med katerimi je bila tudi Založba Družina.


Nastopajoči skupaj na odru



Skupina Svetnik

»Ko smo opazovali ljudi okoli sebe, se nam je zdelo, da Slovencem primanjkuje veselja do življenja. Prevzemata nas malodušje in pesimizem. Zato smo se v Zavodu ŽIV!M odločili, da bomo organizirali dobrodelni koncert, katerega izkupiček bomo namenili mamam v stiski. Skupaj z glasbeniki, ki delijo naš pogled na življenje, smo pripravili večer, ki je poslušalce napolnil z veseljem do življenja, da bi tako to veselje ponesli še drugim,« je pojasnila direktorica zavoda Katarina Nzobandora.


Vokalni kvartet 4Given


Odkloplen Grega & LooBEzND s povezovalko večera Natašo Ličen

Z odličnimi izvedbami svojih uspešnic so nastopili Skupina Svetnik (v duo zasedbi), vokalni kvartet 4Given (njihov član je samo za ta koncert prišel iz Linza), Odkloplen Grega & LooBEzND (Grego poznajo tudi kot nekdanjega voditelja Stična benda), priljubljena hip-hop zvezdnika Murat in Jose, ves čas pa je s sporočilnimi in humornimi video-posnetki svoje družine navdihoval Gregor Čušin, ki je nastopil tudi v živo z besedo, s pesmijo in z ukulelejem.


Murat in Jose (z DJ-jem Žigo)


Gregor Čušin

Koncert, ki ga je spretno povezovala Nataša Ličen, so sklenili vsi glasbeniki s skupno izvedbo slavilne pesmi Pojdi med ljudi. Zbrane prispevke in izkupiček iz prodaje glasbenih zgoščenk in publikacij podpornikov bodo namenili mamam v stiski.

Fotografije: Igor Vojinovič

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh