Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Gre hrana v želodec ali v koš za smeti?

Klemen Čeligoj
Za vas piše:
Klemen Čeligoj
Objava: 25. 08. 2017 / 10:30
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:37
Ustavi predvajanje Nalaganje
Gre hrana v želodec ali v koš za smeti?

Gre hrana v želodec ali v koš za smeti?

V novi številki revije #najst je v središču hrana.
V novi številki revije #najst je v središču hrana: mladi so v anketi izrazili mnenje o metanju hrane v smeti, preberemo pa lahko tudi, kaj so motnje hranjenja in kako lahko izboljšamo odnos do hrane.

Na straneh o sodobni krščanski glasbi lahko prebereš verjetno eno prvih predstavitev novega Stična benda, s Stično pa je povezana tudi nova rubrika Animator, kjer se je z mini intervjujem predstavila animatorka Stične mladih Maruša Škrjanec. V Protezi smo soočili mnenje o tem, ali je dobro, da je najstnik lastnik hišnega ljubljenčka, duhovnik Matevž Mehle pa pojasni glavno razliko med hitro prehrano in svetim obhajilom. V rubriki Zoom lahko preberemo, od kod pridejo barve, na modnih straneh pa tokrat kraljujejo kavbojke.

Od javnih osebnosti lahko v reviji tokrat spoznamo tudi Olimpijinega napadalca Issaha Abassa, nekaj besed o novem filmu Košarkar naj bo pa sta povedala tudi mlada igralca Matija Brodnik in Klemen Kostrevc. #Najstova svetovalka Martina Juteršek tokrat odgovarja dekletu, ki se je v stiski znašlo zaradi posvojitve, tistim, ki #najst v roke vzamejo predvsem za sprostitev, pa tokratna številka prinaša več ugankarskih strani.

Tudi v novi sezoni bo #najst izhajal na dva meseca. Naročite ga lahko na e-naslovu: narocila@druzina.si.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh