Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako je bilo v Stični?

Za vas piše:
A. G.
Objava: 19. 09. 2011 / 08:12
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Kako je bilo v Stični?

Toliko smeha, veselja, pričakovanja, pesmi, raziskovanja, spoznavanja, molitve, balonov ... Tisti, ki smo bili tam, vemo, da ni moglo biti drugače kot super. Naslednja najboljša stvar je, iskati se na fotografijah. :)


O Stični so poročali vsi glavni in tudi nekateri lokalni mediji. Na spodnjih povezavah lahko preberete njihova poročila in pogledate fotogalerije.
http://www.rtvslo.si/slovenija/foto-sticna-sonce-in-8-000-mladih/266477
http://www.siol.net/novice/slovenija/2011/09/v_sticni_se_je_zbralo_okoli_8000_mladih.aspx
http://www.lokalno.si/2011/09/17/67370/aktualno/FOTO_Jubilejna__30__Sticna_mladih

Mladi.net je o Stični pripravil celovito reportažo: ustvarjalci so v živo poročali s svoje stojnice na eminentni lokaciji na osrednjem prostoru, izvedli so klepetalnico o Stični, povprašali po vtisih ... Želiš izvedeti, kaj so odkrili? Prebrskaj spletni portal www.mladi.net.

Na spletni strani Radia Ognjišče si lahko ogledaš tudi video posnetek zaključnega koncerta. Klikni na http://radio.ognjisce.si/sl/radio/iradio/.

Za obiskovalce Stične pa majhna nalogica, ki jo imamo priložnost izpolniti na uradni spletni strani Stične mladih. Ustvarjalci Stične mladih so pripravili mini anketo, ki udeležencem pomaga zbrati tvise, občutke in mnenja o prireditvi, najdete pa jo na prvi strani http://www.sticna.net/.

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh