Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Krščanska spletna stran obvešča o evropski politiki

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 19. 09. 2014 / 07:22
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:16
Ustavi predvajanje Nalaganje

Krščanska spletna stran obvešča o evropski politiki

Njen cilj je predstaviti upoštevanja vredne etične vidike v evropskih razpravah.

Skupina katoliških organizacij bo z lastno spletno stranjo evropskim državljanom pojasnjevala evropsko politiko. Spletna stran se po temeljiti prenovi predstavlja z novimi funkcijami in novo obliko, so sporočili člani pristojne organizacije Kristjani za Evropo (IXE) iz Bruslja. Služila bo kot prostor izmenjave mnenj med evropsko politiko na eni in krščanskim družbenim naukom ter izkušnjami krščanskih organizacij na drugi strani.



Cilj spletne strani z naslovom www.theeuropeexperience.eu je predstaviti upoštevanja vredne etične vidike v evropskih razpravah. Poleg tega bodo na strani v osmih jezikih na voljo aktualne informacije iz Evropskega parlamenta, objavljali pa bodo tudi tedenski program dela. Preko družbenega omrežja Twitter bodo imeli uporabniki možnost vzpostaviti neposredni stik z evropskimi poslanci in z njimi razpravljati o konkretnih političnih predlogih.

V pobudi IXE so se združili v evropski politiki dejavne osebe in ustanove. Spletno stran pa bo po navedbah pristojne organizacije namensko prenovili v obdobju pred evropskimi volitvami, s čimer so želeli spodbuditi interaktivne razprave med kristjani po vsej Evropi. V predvolilnem obdobju je ponudbo izkoristilo več kot 20.000 obiskovalcev.


Vir: Kathpress

Foto: splet

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh