Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Matthew McConaughey se zgleduje po Bogu

Za vas piše:
K. Č. (po RTV SLO)
Objava: 03. 03. 2014 / 09:57
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:14
Ustavi predvajanje Nalaganje

Matthew McConaughey se zgleduje po Bogu

Oskarja za glavno moško vlogo je dobil Matthew McConaughey, ki je v zahvalnem govoru dejal, da Boga občuduje in se po njem zgleduje.

Ponoči po našem času so v Los Angelesu 86. podelili oskarje. Kipec za najboljšo moško vlogo je prejel Matthew McCounaghey, ki je odigral glavno vlogo v filmu Klub zdravja Dallas. 

V zahvalnem govoru je povedal: "Najprej bi se rad zahvalil Bogu, saj je tisti, po komer se zgledujem. Moje življenje je blagoslovil s priložnostmi, za katere vem, da niso niti moje delo niti delo kake druge človeške roke. Pokazal mi je, da je znanstveno dejstvo, da se ti hvaležnost povrne." V nadaljevanju govora je povedal še, kaj mu je najpomembnejše:"Vsak dan potrebujem tri stvari: nekaj, kar občudujem, nekaj, česar se veselim, in nekaj, za čemer se podim. Prvo je zame Bog, drugo družina in tretje moj junak. Vsak dan, vsak teden, vsako leto je moj junak - jaz sam čez deset let. Nikoli se ne bom dohitel, kar mi je čisto prav, saj imam tako še vedno nekaj, za čemer se lahko ženem."

 

 

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh